Reglament de la Pujada a Sant Pere de Rodes

 1. La Pujada a Sant Pere de Rodes se celebra cada primer diumenge de maig. L’esdeveniment consisteix en pujar a peu des d’un dels 9 pobles del Cap de Creus i arribar a l’antic poble de Santa Creu de Rodes. Totes les celebracions de la festa tindran lloc dins el conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes.
 2. És obligat formalitzar la inscripció de tots els participants que pugin a peu des dels punts de sortida.
 3. El preu de la inscripció a la Pujada inclou l’assegurança. L’organització es reserva el dret d’incloure altres supòsits de pagament (esmorzar, dinar, transport o altres activitats).
 4. Les inscripcions anticipades es podran fer fins dos dies abans de la Pujada i es realitzaran des de punts de venda físics i online mitjançant la pàgina de Reunalia clicant aquest enllaç.
 5. En cas d’inscriure’s el mateix dia de la Pujada, l’organització preveurà mecanismes adients per fer-ho possible.
 6. No es tornarà l’import de la inscripció si la no participació no és per causes imputables a l’organització.
 7. En cas de no poder participar en la Pujada, no es podrà cedir la inscripció a una altra persona.
 8. En tractar-se de recorreguts de muntanya, amb força desnivells i mals camins, serà imprescindible portar l’equipament idoni per a aquest tipus d’activitats i tenir una preparació física adequada.
 9. L’organització no es fa responsable de la manca de preparació adequada per a la prova, ni dels accidents que es puguin produir, si bé vetllarà per tal d’evitar-los.
 10. Cadascun dels itineraris està limitat a 150 participants. L’organització es reserva el dret d’ampliar o reduir el nombre de places.
 11. La major part del recorregut transcorrerà per corriols i camins de terra. És obligatori seguir els itineraris proposats per l’organització.
 12. En els punts d’asfalt, els vehicles motoritzats tindran preferència en les zones asfaltades durant el recorregut. Serà responsabilitat dels participants aturar-se per extremar les precaucions abans de creuar la calçada.
 13. Està permès dur animals domèstics, però els propietaris d’aquests seran els únics responsables de qualsevol problema que puguin causar les seves mascotes. En tot moment, hauran d’anar lligades tal i com estableix la normativa de protecció del Parc Natural del Cap de Creus (PNCC) (Llei 4/1998, de 12 de març).
 14. Si la situació ho exigeix, l’organització podrà realitzar les modificacions que consideri necessàries, així com retardar l’horari previst de les sortides.
 15. L’organització només suspendrà la prova si la integritat física dels participants està en perill, en cap cas l’organització suspendrà la prova per raons meteorològiques.
 16. Els participants de la Pujada hauran d’alertar els voluntaris responsables de cada població qualsevol tipus d’accident.
 17. Si un participant es fa mal o es troba indisposat, els altres participants estan obligats a parar-se a socorre’l i prestar-li ajuda.
 18. L’organització es reserva el dret de realitzar les modificacions que consideri necessàries en els recorreguts en funció dels diferents condicionants, així com la suspensió de la prova per qualsevol causa de força major que obliguessin a fer-ho.
 19. L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de celebració.
 20. Tot i això, l’organització contractarà, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i una assegurança d’accidents.
 21. Es tracta d’una activitat que té la major part dels recorreguts dins del PNCC i , per tant, subjectes a la seva normativa. L’organització no es fa responsable dels possibles incompliments i faltes que es produeixin per part dels participants i que atemptin contra l’entorn natural.
 22. Els inscrits cedeixen de manera expressa a l’organització, i sense límit temporal, el dret a reproduir la seva imatge en qualsevol tipus de reportatge o foto.
 23. Les dades de cada participant seran incorporades a un fitxer de l’Associació Via Pirena creat amb finalitats d’organització d’activitats i enviament d’informació.
 24. En completar la inscripció, entenem que us considereu suficientment informats d’aquest tractament i que accepteu aquestes condicions. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d’accés, rectificació, oposició i cancel·lació, tot adreçant-vos a l’organització de la Pujada mitjançant el correu electrònic viapirena@gmail.com.
 25. Qualsevol cas que es presenti no previst en aquest reglament serà resolt pels organitzadors.

SEGUIM EN CONTACTE!

Ens encantaria mantenir-te al dia amb les nostres últimes notícies i activitats 😎

No enviem correu brossa! Llegeix la nostra política de privacitat per a més informació.