VII Pujada a Sant Pere de Rodes


Diumenge 5 de maig de 2019

  • Esmorzar pels inscrits
  • Música i animació
  • Sardanes
  • Arrossada popular

La pujada a peu es farà des de tots els pobles del Cap de Creus: Cadaqués, el Port de la Selva,  la Selva de Mar, la Vall de la Santa Creu, Llançà, Vilajuïga, Pau, Palau-saverdera i Roses.

Els caminants arribaran simultàniament al Conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes, que viurà una jornada festiva amb portes obertes, ballada de sardanes, dinar popular i servei d’autobusos de retorn al punt de sortida. Podeu consultar tot el programa d’activitats aquí.

Sobretot, recordeu que per a poder participar a la Pujada cal que decidiu des des de quin poble voleu pujar i que feu la inscripció.

La Pujada a Sant Pere de Rodes és organitzada conjuntament entre l’Agència Catalana del Patrimoni Cultural, l’associació Via Pirena,  el Parc Natural del Cap de Creus i l’Ajuntament del Port de la Selva, amb la col·laboració  de la resta d’ajuntaments del Cap de Creus i també gràcies a  l’esforç i la col·laboració desinteressada de més de 40 voluntaris i entitats i institucions que la fan possible, any rere any.